Tag Archive > #thought

thinker ,,, ???

  xixiixix ,, gw ini memang memikirkan banyak hal ,, tentang diri guwe ,, tentang sifat2 manusiyak ,, tentang alam ini ,, tentang yg ghaib ,,, dan yang pasti tentang Tuhan ,,, kadang kalo lagi mikirin diri guwe sendiri ,,, dan pas lagi berasa susahnya ,,, i said to my self ,,, ” kek ga […]

Continue reading

, , , ,

09072017, minggoe ,,,

  aM ,, hows the world ,,, eaaaaa ,,, #edisi hape rusak ,,, xiixixixi ,, . My hape was broken since ,,, wednesdaay last week i think ,, xiixixixi ,, . So its been 5 dayzh without hape ,,, hehehheeh ,,, . More over ,, i really not in the good mood ,, related something […]

Continue reading

, , , ,

niLay “jaduL” ,,

  waktu kecil ,, gw bisa loh bikin sarang ketupat ,,, keren yak ,,, . Emak gw yang rempongnya seduniya akhirat ,,, >> and i do believe ,, emak2 d masanya juga pasti rempong karena art dan segala hal instant belum menjamur saat itu ,, << mahu berkenan dan bersabar ,,, mengajari guwe bikin tuh […]

Continue reading

, ,

wikeNzh 02072017

  JuLy comes ,,, 🙂 i really really like ,,, the shiny murning ,,, never fail on me ,,, . Its feel like the world will be shining for ever ,,, 🙂   alhamdulillah ,,, even its not bring any changing ,,, somehow ,, i just happy and grateful for this life ,,, 🙂 ,, […]

Continue reading

, ,

may i ,,,

  may i ,, share about eLGeBeTe ,,, ??? ,,,, quite ,,, articles ,, about concern to eLGeBeTe community ,,, that told ,,, this earth have no mercy to kind of them ,,, . and somehow ,,, gradually ,,, they said ,,, we are the cruel side ,, because have no mercy to this ,,, […]

Continue reading

,

coupLe dayzh of hulideyzh ,,,

  hulideyzh ,,, through for coupLe dayzh ,,, bikin gw rasa santri ,, #kek yang pernah masuk pesantren ajeeee ,, kwkwkkwkkwkwkkwkw ,,, . Bisa ibadah dengan tenang dan lengkap ,,, bisa silaturahmi dengan hangat ,, ga terlalu capek ,,, ga mikirin kerjaan ,, ga mikirin “keajaiban” manusiyak yang bikin penyakit hati ,,, kekkekekekkkekkekkk ,,, i […]

Continue reading

, ,

KaMizh, 22062017

  this evening ,,, secara ga ada lemburan juga yezh skrg ,,, so came earlier tudeyzh ,, . And its litbit weird ,,, after break fasting ,,, and had Magrib ,,, i just fall in to sleep ,,, around 2 hours ,,, pun kebangun2 karena memang listing do di otak masih ada beberapa yang belom di […]

Continue reading

, , , ,

just a thought ,,,

  iya yah ,,, qt tuh ,,, menjadi “tajam” ,,, “indah” ,, “bijiksini” ,,, dengan “exercises” ,, baca :: cobaan hidup ,, indeeeddd ,,, . When you in your comfort zome ,, you will not find a challenge that make you great ,,, . well ,, even your life is good ,, make your own […]

Continue reading

, ,

a little thought ,,,

  my friends :: hafii ,, jangan sering minum kupi ,, effectnya ,,, a to z ,,, (kurLeb kek gitu lah yezh) ,,, and i just thought ,,, this life is so short ,,, it should be enjoyed and fill up with useful things ,, and its from my side for sure ,,, ahahhahahhaha ,, […]

Continue reading

, ,

prev posts