Archive > Oktober 2013

Wednesday, October 30 2013

msya allah … . what i can say more for everything ??? hehehehehhe … . so many madness in this world its just like this is no place to live properly … ( lah kalo ga di sini mu idup di mana cyinntt ?? pilihannya ya kl ga di dunia ya di akhirat … ) […]

Continue reading

Close my eyes …

Segala puji bagi ALLah tuhan semesta alam yang telah memberikan nikmat penglihatan pada kami … Dan kami menutup mata untuk menikmati keindahan yg tak terjangkau oleh mata … Masya aLLah …

Continue reading

A place …

So galaaaaww by tudeyzh … Maybe its because of my hormon … Obviously, what else ??!! Just imagine a beach whole day … Sitting in the beach … Stare to the sea … Bengong … Alone … I just see that describe in my head … Hmmhhh … You know what … Maybe i will prepare […]

Continue reading

manner …

quite heard this word lately in official life of course … manner … . I just currious … in what variable people will have good manner in their life ?? . High grade school ??? welfare ??? religion ??? culture/environment ??? family ??? in my view … regularly, of course this is not absolute point […]

Continue reading

No revenge …

  Baca blog loe … Cerita idup apa sih yg bikin lo tersakiti sangad mpe keknya dendam banged ??? # Heee ??? Dendam ??? Ga ah, cuman ga ikhlas ajah # sama aja itu mah … Dendam juga # Dendam itu cenderung membalas … Ga lah ga terpikirkan ma gw tuk membalas mereka … Bahkan […]

Continue reading

Zoem’ad, October 25 2013

  Damn … its fridayyy !!! its weakin meeeee … hizzhhh … dear Loorrdd … . Have to face it anyway yak ??!! … #hela nafas# . Buttt TGIF in official life … wakkakakkakakkk … . Hmmhh … just need a passion to continuing this … . Well … have a macchiato to light up […]

Continue reading

Thursday, Oct 24 2013

… Holeeeee gajiaaannn … Xixixiixxixx Hh … And its come … After just show up in front of the glasss lately … Hehehhehe … Have to face it till my end … 🙂 … Hows my day ??? Hehehheehe … . Hmmhhh why i miss to get hug lately ??? From someone had that pure […]

Continue reading

prev posts