Archive > April 2012

Senpit 2012 …

Ahiiiyy !!! this is it … my next retired senpit !! aka sendal jepit !! xixixixxiixxi 😛 . Buluks bwangeedd yaakkk !!!! hahahhahha … . Always like using senpit to everywhere except to formal case. Mpe buluk mampuzh dan dah kritisi banyak pihak (hallah bahasa gw !!) … tetep aja senpit forever !! wakakkakakkakkk … . […]

Continue reading

end of april 2012,, — ended ,,

How could i gave any forgiven to dy ??? No, i cant, not yet maybe … but aLLah could … . Am not an angel, am a human being goes to devil koookk …. wakakakakakakkkk …. hmmhh … udah… cukup aja wat semua … . Judging on dy, gave dy rough words (eventhough dy deserve […]

Continue reading

feeder transjakarta …

yesterday, friday night …. i tried using feeder transjakarta from taman kota shelter’s. its cost 3000 idr, which is we can bought before we out from the shelter. after waiting arround 15 minutes, the bus came. so, the bus route are … turn arround at near samsat daan mogot, kedoya – pasar puri – walikota […]

Continue reading

unspoken truth ,,,

  .. its … hurt,  when he asked bout that matter. am sorry … involving you in this game … . i dont ment to … never ever, make you all played. May aLLah gives much and much and muuchh blessing to all of you …. aamiinn ….

Continue reading

apaajadotkom,,

Tadi baca status temen d fb … yg intinya :: orang banyak ibadah kok kelakuan ancur. Hmmhh … pun dah sering bahas kek ginian … tetep jadi mikir lagi, mang enak ya jadi manusia … bisa laku apa aja … dari so suci kek malekat sampe so trkutuk kek iblis … . Perhitungannya nnti di […]

Continue reading

black list …

*curcol mode ON ngabisin quota dan killing time karena kerja kegampangan, and actually … it doesnt need medium brain usage to work here … guarantee !!!  xixiixixixi 😛 * perasaan guwah ni yaakkk … gw tuh berusaha idup tanpa jadi negative untuk orang lain dan alam … entah itu nyusain, bergantung, nyakitin, ngerusak,  etc dah. Karena gw percaya […]

Continue reading

do now …

  … be happy with anything you have now … because (maybe) there is a momment that you had everything but you cant felt the happiness … 🙂   ~hafikuw~

Continue reading

prev posts