Archive > Januari 2012

something ,,,

someone told to me that … i was followed by jin, lately. The jin existing as an animal. That thing not harmful, just want to protect me. And !!! that thing like me !!! wadddaaawww … unbelievable that am so attractive … even a creature from other world fascinated on me … . jiahahahahahhahahaha. Easy […]

Continue reading

zoem’ad, 27 januari 2012

aM, berhubung kerjaan di logistic ini sangat mudah bin gampil sambil ngupil juga kelar … jadilah gw nulis2 d diary ini dan juga nge-game pastinya … xixixixiix 😛 . Kalo peringkat inet jadi masuk 10 besar ??? ya gw bilang aja ma tuh bozh .. lah pak ?? kerjaan dah kelar … dah aye bilang […]

Continue reading

” demi aLLah ,,, “

untuk meyakinkan pernyataan qt … sometimes qt menggunakan kata sumpah demi si a demi si b … dan paling tinggi kevalidannya … “demi aLLah” … . Waktu kecil gw pernah baca … ketika orang sudah bersumpah atas nama aLLah … qt wajib mempercayainya … pun dy adalah seorang pendusta … dan setelahnya urusan aLLah deh […]

Continue reading

,, for next ,,,

,, for next ,, teach me how to smile ,, and feel happy ,,

Continue reading

malming-an at startbucks coffee …

  using this pp … x aja da yang mu transfer pulsa … mu transfer duit wat bayar cc next month !! hahhahahhaha 🙂 whats going on this week ???   we have participate on critical thinking seminar for 2 days at orchard hotel presented by HRD ajinomoto indonesia, PT . what have we got […]

Continue reading

am ok ,,,

  ,, am ok ,, and alwayzh be ,,

Continue reading

[m0Z!eK] eNdLess Love by lionel richie

My love, There’s only you in my life The only thing that’s bright My first love, You’re every breath that I take You’re every step I make And I (I-I-I-I-I) I want to share All my love with you No one else will do… And your eyes Your eyes, your eyes They tell me how […]

Continue reading

prev posts