2021 ,,

.

iyup ,, kami takada tradition for celebrating eve new year ,,,
even for just special silaturahmi at eve new year ,, #of course ,, what do you expected in this religious fam ??? wkkwkwkwkwk ,,, . So ,, nothing special thing in the changing year ,,, . buutt ,,, gw kan hidup nya pluralizhme yeezh ,, jadiii ,, ya so so lah ,,, wkwkkwkwk ,,,

but like others in this duniyawik ,,, its bikam my litbit habbit toget some list to catch up in the next year ,,, 2021 ,,, . What the list up are ??? get married for sure beeeb ,,, what else you think ???? ,,, wkkwkwkwkw ,, #cadaaazzhh ,, ahahhahaha ,,,, .

Yg pastiiii aka insya allah ,,, for next year ,,, are ,,,

.
kosdon,

i already spent much money late couple months ,, . bener2 very very foya foya ,,, i mean it ,, very much cost lah ,,, 30 million ada keknya ,, wat printilan2 dowankan ,, . Thus, for sure ,, saving bikam zero ??? aahuuhuhuhuh ,,,

then ,, need start tighten my outcome #hallah ,, . Ini seriyuzh loh ,,, . Yg akan gw keep adalah :: sedekah ke orang kurang mamppu (*1) dan mbem sik ,,, . dh ituh ajah ,,, .

(*1) gw ,, merasa ,, trlalu banyak nikmat allah swt ke guwe ,,, dan menurut gw ,, harus gw ^kembalikan^ ke allah swt ,,, ya dengan cara sedekah ,,, what else ??? #cmiiw gaezzh ,,

.
pinter,

been 3 years kerjak ga pake otak ,, ga pedulian ma kerjak ,, . Pedulik sih ,, xuman dalam hal standar ,,, ( kozh everything that i told/posted in miley ) ,,, .

Jadi ,, pengen kembali pinter ,, pengen fungsiin otak gw lagi ajah ,, . Pun defaultnya ni otak ga aktif kalo gada lawan yg bener ,,, ( bikin susah gw ajah dh ,, wkkwkwk )

.
ibadah yg bener,

as you know ,, my worship soooo decrease for last 3 months ,,, . so ,, at this moment ,, i want to make it right ,, . yh, in this point ,, my heady already calculate that :: in some months ahead my worship will get decrease again, and this pattern will be recur ,, over and over as long as i live ,, :: .

but ,, its oke lah ,, . am just human being ,, sometimes i get strong ,, sometimes i just so weak ,, . Sekali lagi ,,, smoga ,,, allah swt ,, menilay ,, usaha inem ,, tuk terush dan terush berusaha di jalan Nya yg lurus ini ,, amiiinn ,, 🙂 .

.
Jujur ,,,

on my small list ,, i want to be a honest person ,, . I will do that hardly ,, 🙂 .

Trackback URL

No Comments on "2021 ,,"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments