Padang ,,, 2nd week of Dec ,,

 

2nd week of Dec ,, went to Padang ,,, . Main agenda is to manage our properties in sumpur ,,, others ??? jalan2 for sure ,, ahahhahah ,,, .

#this is my miley ,,, i can share anything here ,,, with out any intervention from others ,, πŸ™‚

we were departure on Saturday Dec 16th ,,, just me and buk Nur ,,, . Its a ,,, strange feeling every time i touch down at padang ,,, hehehheeh ,, so many memories comes ,,, . Thus ,, i hv to face the reality ,,, . We were pick up at Minangkabau air port by my brother ,,, then we went to Sumpur in the afternoon .Β  Padang city to Sumpur its quite far away ,,, maybe around 100 km ??? i dont know for sure ,,, it spent around 2 hours drive ,,, with high speed ,,, xiixixixi . K Uji, my brother ,,, really really good driver ,,, ahhahahah ,,, .

we were over night at sumpur ,,, in our house ,,, . From the last i came here ??? its more crowded now ,,, . Signifies that this place growth ,,,, hehehhehe ,,, . On Sunday ,,, we went to many places to manage several things due to our properties ,,, .

Me ??? Gw kan insome akut yezh ,, sosah tedooorrr ,,,
Tp dengerin orang padang bacakap baso padang with high speed gni ,,, aseli bikin ngantug sehari 3 kali ,,, kekekekekkekekk 😁😁 . Mungkin kalik ini otak guwe kepake ,,, wat ngikutin pembicaraan orang ,,, jadinya lelah hayati ,, terush ngantug ,,, kwkwkkwkwkwk ,,,

another stories ,,,

Aer d mari dh kek aer es ,,, di jkt ajah gw ga mandi ,, d mari lagiii ,,,
Dan bibi said :: jam 2 jam 3 tuh aer anged ,, mandi lah ,, sekaliyan tahajud ,,, nnti kl dh jam 4 dah mule dingin lagi ,,
Sekira2nya gw bakal percaya ga tuh aer bakal anget jam 2 pagiiiiiiiiiii ????? ,, gw ga akan mmprtaruhkan nyawa gw dgn mmbeku d km mandiiii ,,,
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Then ,,, on Monday ,,, we spent the rest day to vacation ,,, huraaayy ,,, . Actually ,,, my brother have to attend at his school on Monday ,, but he loves me more ,,, then he asked me and others to visit some beautiful places in padang ,,, ahhahahah ,,, thank you K Uji ,,, πŸ™‚ ,,, .

Jalan di padang ituhΒ  jawuh2 ,,, . Dengan K Uji ajah ,,, dari satu tempat ke tempat lainnya around 2 jam ,,, apakabar kalo jalan sendiri ??? kudu alokasi waktu lama kalo mahu jalan2 di mari ,,, xixiixixix ,,, . And then we went to several beautiful places ( pict coming soon ,, ) ,, . Then they drive to to the air port ,,, πŸ™‚

 

Padang ,,, kota banyak makna dan cerita ,,
Masih lah trungkit perjodohan yg lalu ,,, dan permusuhan keluwarga krna nya ,,, Terasalah sengsaranya jiwa memperjuwangkanmuwh duluw ,,,
.
Am not regret ,,,
This is my choice ,,
This is my pain ,,,
😊

tobe honest ,,, i take care our sumpur’s properties ,,, it just ,,, my appreciation to my mother ,,, . Ituh penghargaan dan penghormatan guwe terhadap semuwa usaha mamah dan nenek dari kecil sampay mereka meninggal. Bukan guwe sombong rasa tidak butuh dengan harta ,,, tapiii ,,, yah niatnya itu lah ,,, dan juga agar orang tidak berdosa dengan mengambil mengkonsumsi harta yg bukan miliknya ,,, .

juga satu hal yang gw ambil dari mudik kali ini ::

kampung halaman kami ituuhh ,, bener2 terpencil ,,, #well jika di compare dengan kota sih ,, wkkwkwkkwk ,,, . Dan orang2 tua kami ( dari angku/kakek ,,, papah ,, mamah ,, bu Nur ,,, ) ,,, dari tempat terpencil seperti ituh ,,, di jaman dahulu ,, merantau sampay jakarta ,,, untuk sekolah ,, dan bisa selesay sarjana pada masa ituh ,,, kewren abis ,,, kewren maksimal ,,, !!! ,,,Β  maksimal banged ,,, . dan keluwarga kami di sana ,, setelah di kenal dengan agama dan hartanya ,,, di terushkan dengan anak2nya ( angku papah mamah bu nur ) yang merantaw dan jadi sarjana ,, makin mmbuwat keluwarga kami cukup terpandang di sana. Pun kami berkecukupan ,,, tapi satu didikan sampay dengan bawah bahwa yang kami wariskan adalah :: agama dan pendidikan, harta ?? kaliyan lah ( anak2)Β  yang cari dengan halal. Yup ,,, mungkin ini sisi positive yang gw ambil ,, dan pasti ada sisi negative nya ,,, .

.

actually ,,, am very sad ,,, in many ways that i cant explain ,,, ,,, oh dear Lord ,,,

 

Trackback URL

No Comments on "Padang ,,, 2nd week of Dec ,,"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments