Archive > Juli 2016

ZeLazah, 12.07.2016

#curcoL sebelum bok ,,, ReaLLy NOT in the good mood by tudeyzh ,, . I dont know why ,,, maybe because of the new position ?? Kwkwkwkwkwkkw ,,, .  Ya kaliiikkk ,,, .  Around last Three dayzh having bad feelin ,,, .  Well, its quite often happen sehhh ,,, that my heart seems gonna be […]

Continue reading

ZeNen, 11072016

Oh dear Loorrdd ,,, got headache for last two dayzh ,,, masya allah ,,, . I think ,,, its because ,,, too much for this week ,,, eh, last week dinkzh ,,, xiiixixixi ,,, . Pusingnya ini lohh ,, ga nahaaann ,,, bikin pengen muntah ,,, uced deh yezh ,,, 🙁 ,,, Hmmhhh ,,, ngupi […]

Continue reading

MinNgoE , 10072016

am i greedy ,,, with this life ?? am not ,,, am not ,,, . I just pretend what i believe on ,, . Its makes others sees me like an arrogant person ,,, . Do i care ,, for what others thinking about me ?? iyezh ,, if they people closed to me ,,, […]

Continue reading

Mbem 10rb Km ,,,

yeaayy ,,, alhamdulillah ,,, mbem tangguh ,,, 10rb Km on 07072016 ,,, . Aman sampai akhir ma hafikuwh yah mbeeemm ,,, aamiinn,,, 🙂

Continue reading

LibUraN LeMbaNg ,,

Liburan LemBaNg ,, Zoem’aD, 08072016 with nopicani and lisyuL ,,, —   Ceritanya ,,, liburan ke Floating Market, Lembang Bandung ,,, with nopicani and lisyuL ,,, sekaliyan bezuk makpak lisyul yang kena dbd mpe di rawat ,,, . Better soon yak makpak LisyuL ,,, aamiinn ,,, .   Nek mbeemm ,,, Pagi bizh subuh jalan […]

Continue reading

teguh hati ,,,

  Antara mimpi/vision ,,, realita kehidupan ,,, dan sepenggal waktu yang terush bergulir ,,, ‪#‎semoga‬ tetap bisa teguh hati yh fi ,,, 🙂

Continue reading

SeLasa, 07052016

the Last day in Ramadhan ,,, masya aLLah yezh ,,, bener2 ga berasa ,,, . Batal berapa hari fi ,, ?? ,,, ummhh ,, let me counting first ,,, 13 hari !!! uwwwoooww ,,, woow ,,, hampir setengah ramadhan ga gw jalanin yezh ,,, #apa gw salah itung yak ??? ,,, . Hhh ,,, iyezh […]

Continue reading

prev posts prev posts