Apato ,,,

.

i ,, really want to ,,, live mandiri ,, live in apato ,,, . already said to mbk uwee ,, if shes plan to move to semarang this middle year get happened ,, i will take over her apartment ,,, and she said ,, am in the no.1 waiting list ,, wkkwkwkwkwkk ,,,

actually ,,, living in apato is not well ,, according to syariah ,,, . Of course its not ,,, from any point of view ,,, . Girl who not married yet ,,, stick to her trustee ,,, . Annndd ,,, i dont have any serious issue living in kembangan ,, . For all reasons ,, it just me ,, who want to live in apato ,,, hahhahahhaha ,,, . and actually ,, it will be bad impact to kemvangan sii if i take a live in apato ,,, ahuhuuhuh ,,, compare to tight financial issue view point yeezhh ,, kekekkekekek ,,,

hmmpphh ,,,
but i think ,, if i already hv a will ,, i will do anyway ,, soon or later ,, hehheheheh

bismillah ,, 🙂

Continue reading

MaLming ,,

.

#MaLmiiiing ,,,
#dirumahajaaaaa ,,,

maybe ,, when this corona over ,, my weight got 65 kg ,, !! ahahhahaha ,, . So many impact yezh ,,, from this corona ,, . Aji side also impacted ,,, production going down for several brands ,,, but i think its linier with demand related to this situation ,,, or not ??? xiixixixixixxi ,,, . some jokes comes out :: kelar koroncee ,, aji ga juwalan micin ,, tapi juwalan rendang ,, nyaingin karbun ,, wkkwkwkwk ,,, . Or ,, aji mah hebaaatt ,, besok kiyamat ,, masih juwalan ,, kwkwkwkwk ,,

but you know what ,, i still go out to the office and hypermart ,, . And outside ,, iyaaa ,, its 60% decrease from normal of jakarta ,, but 40% ,, still going on as it is ,, ahhahahahha ,, . And alhamdulillah ,, been 3 weeks wfh wfo ,,, and still healthy ,, . alhamdulillah ,, . Yezh of course ,, i do routine tasks for precaution this virus ,,, :: using masker ,, hand wash oftenly ,, get wash my clothes after from outside ,,, and just go out for something needed ( office, hypermart ) ,, get physical distancing ,,, .. . I do really agree ,, if IT aji infrastructure were ok ,, its no need to go to the office ,, , unfortunately not ,, kekekekekkeke

Thus, In some wa groups ,,, most of my friends ,, so afraid with this corona ,,, . Some share how to react to this situation ,,, some shares how they are react to this situation ,,, . #Tanpaaa ,,, bermaksut ujub or penyakit hati lainnya ,,,, . Alhamdulillah ,,, gw aseli ga separno mereka ,, maybe not parno at all ,, . Pun ,, ada yg gw concern adalah ,, yaa orang2 di rumah ,, takut mereka ,, amid2 ,, ketularan via gw yg masih keluar masuk rumah ,, eventhough kakpar juga masih kluwr masuk rumah siii ,,, .

.
.

me ?? facing this corona ???
ummhh,, i had facing death few years ago ?? and i scared so much ,, . But at that time ,, my thought going full of understanding of death ,, . As simple way to say ,, if it time comes ,, no body can hold one ,, .

Bukan ,, bukan brarti gw ga takut dengan kematian ,, bukan !! no at all ,,, . Gw takut kematian ,,, pun ga sangat2 ,,, . I can understand so well my self ,, my thought of death ,,, . Corona, illness, accident ,, are just technically way to die ,, . Isnt it ??? . so ,, its just ,, need to prepare ,, be good ,, of every second in our life ,, .

dan gw ,, dalam proses being good ,, #everyone should one ,, . Yg pernah gw blg ,, sometimes gw pikir ,,, taqwa qt ituh ,, cam dh di taker ,, karena ,, mo semana usaha ,, tetap begitu susah menjadi baik ,,, . Nah ,, from this point ,, i said to my self ,, and my Lord allah swt ,,, :: i try so hard to get to close with You ,, as much as i can ,,, dalam taqwa ,,, but its just me ,, its just hafi ,, even death comes earlier ,,, God knows ,,, i bring hati yg bertobat ,, insya allah ,,, .

.
hidup ini perjalanan ,,,,
dari dulu ,, sampe sekarang tidak berubah ,,
tujuwan hidup gw adalah bertemu aLLah ,,
dan gw pasti bisa ,, apa pun kondisi gw kelak ,,

mgkin ,, ada orang yg begitu beruntung bisa dekat dengan allah swt ,, ya orang2 shalih ,,, Gw ??? bisa di ujung cahayaNYa pun tak apa ,,, asal bisa bertemu denganNya ,,, . Setelah itu ,, ya sudah ,, cerita gw selesay ,, .

.
.
and ,, if i look in to the (my) world ,,, i feel so different ,,, . They dont have same thoughts like me ,, . Then ,, thats why ,, this journey sometime felt so hard ,, 🙂 ,,, . No one correcting me ,,, no one reminding me ,, no one supporting me ,, for i/we believe togather ,,, .

We are just human being anyway ,, ahhahahah ,,

Continue reading

#until tomorrow,,,

.

#until tomorrownya guweee ,,,, if this pandemi over ,,, herewith my list to do ,, wkkwkwkwk ::

  • therapiiiii kakiiikkkkk ,,,
  • makan racha !!! ahahhahaha ,,,
  • beli jinzh ,,
  • nge gym pastinya ,,
  • take a holiday ???? am not sure ,, !! ahahhahaha ,,
  • maen ma mbem ,,, !! its four months already ,,, ahuuhuhuh

ternyataaaaaaa ,,,
my life is so flat yezh ,,, kwkwkkkwkwkkw ,,, .

Continue reading

Wed, 01.04.2020

.

hello april !!!
i greet you with thankful ,, and sadness also ,, hahahhaha ,, .
i dont know why ,, its just so sad today ,,, for everything that not happened yet ,,, for my thoughts ,,, for what being and not being ,,, .
allahu akbar ,,,

but ,, alhamdulillah ,,, if i were home ,, can do worship with calm and khusyuk ,,, and those makes me cooling down for my sadness today ,,, . Hopefully ,,, tomorrow will full of smiles and happiness ,, amiinn ,, 🙂

.
.

ajiii ,, do prolongation this wfh wfo until end of april ,,, . So following the rule ,, i need to attend at office sunter and do much more for section’s job ,,, . Bisa modyaaaarr inem ,, !!! kwkwkkwkw

but ,, suddenly ,,, my bozh said ,, mbkngel ,, need to attend at the office more frequently ( but not that much ) ,, to avoid her boring at home ,,, ahhahahhaah ,, . And the other hand ,,, mbkngel did so boreeedddd at humzh ,, ahahhaha ,,, and offering shifting to attend at office with me ,,, . ahahhahaha ,,, just right away i make the scm attendee until the end of april ,, wkkwkwkwkkw ,,, . Semesta mendukung gaeezzhh ,,, .

.
.

d grup sebelah ,, masih ada bahas mbak cicik yg keterlaluwan kala ituh ,,, wkkwkwkwwk ,, . Guweee ,,, agree ,, that she shouldnt said that ,, but ummhh ,,, in her position and attacked from many sided ,,, yaaahh ,,, no wonder sih she did that ,, eventhough should did not ,,, . She is kadep ,, should be ,,, more great than ours ,,, .

and on the other hand ,,, for me ,, its bete for what she said ,, but ,, masih makan dari duit aji juga ,,, . memang indah nya ga kek gitu ,, but it happened ,,, . and in our life ,, so much cases like ,, :: should not be happened ,, but its happened ,,, wkkwkwkwkwk ,, . So what so hard about this one ??? aka ,, di nikmatin ajeeee ,,, hahahahhaha ,,

.
.

aahh ,, masih syedich ajah ,,,
semoga allah swt mmbahagiyakan hati ini ,,
amiiinn ,, 🙂

Continue reading

#Friday, 27.03.2020

.

today ,, still worked ,, wfo ,, aka work from office ,,, . Kanob said :: ngapa lu masuk lagi mbak ??? ngalah wat mbk ngel ya ?? . Me ?? confuse ,, . No, am not doing for her ,, . Rule is a rule ,, staff got full wfh ,, and manager going to wfo with shifting ,,, . and due to scm section only 2 persons ,, so ,, its me who has to go to the office ,,, since this company not lock down yet nor facilitated for wfh ,,, wkkwkwkkwkw ,, . Just enjoyed one ,,, xiixixixi ,,, . Once again ,, i just dont want to make my heart nor my soul ,,, fill up with hatred to anything ,, to anyone,,, . No ,, i love my self too much ,, xixiixix ,,

todaaaaayy ,,, i woke up ,, and feel empty ,, . i dont know why ,,, just empty ,, . So ,, i just got daily routine ,,, ang get more silence then usual ,,, . Not interesting at all to this duniyawik ,,, . Hopefully ,,, everyone give me forgiveness for all my mistakes yezzhh ,,, hmmmpphhh ,,,

But ,, alhamdulillah ,, already finished of my cycle ,, so i can get worship next ,, .

.
.
etapiii ,,,
Keputusan shut down persekolahan lbh awal
Bener2 langkah yg tepat yk
Orang dewasa ajah, yg katanya otaknya dh sempurna, susah d suruh pisikal distancing ,,, apa kabar anak2
Trush, kl nak anak dh sakit,,, dh ostomastis ^narik^ ortu nya wat stay behind ,, yg bikin tmbh tinggi risk nya ,,,
.
.
Mangtab laahh
Alhamdulillah

Continue reading

Setipee ,,,

.

gw tuuu ,,, kan ngerjain kerjaan scm tudey yezzhh ,,, banyak !! ,,, wkkwkwkwk ,, . Trush gw mikir ajeee ,,,,

duluuu ,, pas jaman Pa SMnya pa Bona ,,, . Qt xuman b2 ,, gw ngerjain semuwa ,,, psi all skus ,,, . iyah full dan pasti lembur ,, . Dulu ajah dah lembur yak ,,, apalagi skrg ,,, . Pa bona mah tinggal kasih instruksi ini itu bla bla bla laah ,,, . Saat itu,,, gw yg saran ke pa Bona ,, bahwa qt butuh rekrut 1 member lagi ,,, . SCM jalan tapi waktu analisa kurang ,, . Akhirannya masuk lah mbak Dezhri ,,, . SCM jadi 3 team ,,, PSI di bagi 2 ,, antaraa gw dan mbak dezhri ,, .

terushhh ,, pa SM nya brganti pa baguzh ,,, . Versi gw siii ,, beteran pa baguzh ,, Even, pada saat itu pa SM juga ga ngerjain PSI ,, hanya PSI ABI lah start 2017 kl ga salah ,, . Trush, karena juga sudah ada tambahan personel ,, waktu untuk analisa belajar dan di omelin pa kadep ,,, juga makin banyak ,, . Dan SCM ,, running well di masa pa kadep yg arogan jugak ,,,

laluuu ,, mbak SM nya brgnti gw ,,, . Pa kadep brpulang ke Jepun ,, . Pa SM trdahulu ga tahan ati ma pa kadep ,,, trush resign . Mbak Dezhri ,, resign krna kudu ikut suwamik living di krw ,, . Dan masuklah mbkngel ,,, . SCM kembali jadi hanya 2 team ,, gw dan mbkNgeL ,,, . Dh mntak tambahan personel ke pa kadep baru di awal2 dulu ,, tapi rijekted dengan cara yg halus ,,, . Lucu yaa ,, gw yg mntak scm jd 3 orang ,, eeee pas gw jadi mbak SM nya ,, malah jadi 2 lagi ,, wkkwkwkwk ,, . Pada akhirnya ,, scm tetap jalan siii ,,, . Versi gw ,,, yg karena sudah smooth ,, dan base nya bagus ,,, . Pun, saat ini pa bozh melihat scm section dalam view yg berbeda ,,, .

.
.
MbakNgeL tuuu ,, pinter ( so pasti yeezzhh ,, secara IQ nya 120 kl ga salah tuu ) ,,, pendiyem ,, pemalu kl kata pa kadep yg skrg mah ,,, kekekekkekek ,, dan ga banyak omong ,, tapi kerjaan berezh lah ,,, . klo bisa komunikasi via wasap or mail ,, malas ngomong dy ,, .

dan pada dasarnya ,, gw ma dy setype !!

1.
Ga doyan ngomong bin basa basi
bukan pinternya ,, pinteran dy lah ,,, kan IQ nya gedeeee ,,, wkwkkwkwkw ,,, tapi pendiyem nya ,, . Gw pun ,,, sebenernya paling malezh kerjak pake telpon,, pake basa basi ,, , dah paling bener di email or wasap yg bisa dalam keadaan lebih sunyi/tenang tapi brevidence , wkkwkwkwkkwk ,, . dan kerjaan kelar !!! ,,, .

2.
bukan typical penyerang
terush ,,, kamitu sama2 ,, bukan typical penyerang at all ,, not at all ,, wkkwkwkwkkwkw ,, . Kami bekerjak baik ,, dan akan kepentog dengan kekupligan orang2 ,,, wkkwkwkwk ,,,, ituh fakta ,, !!! wkkwkwkwk ,,, . Dan kami hanya akan diam ,, dgn polah duniyawik ini ,, xixixixi ,,, . Mungkin !! kami sama2 berfikir ,, masih ada The Greatest yg handle duniyawik inih ,, wkkwkwkkwkw ,,, .

3.
Naive ,,,
yazzhh ,,, sama2 naive ,,, . Bedanya ??? impact dari kenaivan ini. Taqdir menghadapkan gw pada beberapa orang2 jahat ,, no one protecting me ,, beside ,, i hv to passed it by my self ,, as my destiny ,,, ahhahahah ,, . Doi ??? alhamdulillah masih banyak pelindungnya ,, alhamdulillah ,, . Tapi mang ini semuwa tentang taqdir sihhh ,, #ya ea laaaaaaaaaaaaaaaahhh ,, kekekkekekkkk

Bedanya kamituuuuu ,,,

1.
Tingkat kejailan ,,,
wkwkwkkwkw ,, Ternyata ,,, dy otak nya pinter wat mikir beneran ,, wat buka usaha ,,, . Gw ??? udah kagag pinter ,, ngisi waktu ma jailin orang ,,, wkkwkwkkwk ,, .

2.
Sosialisasi ,,,
pun gw otizh ,, gw dah lebh banyak waktu wat mmpelajari manusiyak ,, and act like them ,,, . Doi msh butuh bbrpa waktu lagi untuk bisa lebih luwezh ,,,

3.
Tingkat ketajiran ,,,
dah pasti bedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,,, . Dah ga osah di bahas yezh ,,, . Bisa di blg langit dan bumi ko ,,, wkkwkwkwk

.
.
di atas semuwa ituuhh ,,,
gw brsyukur untuk semuwanyaaaa ,,, alhamdulillah ,,, 🙂 . Keknya ,, 2 taon dia kerjak di scm ,, gw yg syukuran ,, bukan doi ,, wkkwkwkkwwk

Continue reading

#dengan senyuman

.

Masih masuk Gaeeezzh ,,,
wkkwkwkkwkwkwk

tudey tuuu ,,
kerjak aseli breaknya cuman maksi ma (pas nemenin) solat doank ,,,
ampe jam set6 lebih ,,,
kerjain semuwa kerjaan section di bantu ma mbk ngel dr rumah ,,,

capekk ,,
syedih ,, ( karena masuk di masa pandemi ) ,,,

tapi di ujung haarii ,,,
yg gw inginkan ,, adalah hati / jiwa gw ga terkontaminasi dgn kebencian ,,
akhirnya ,, gw pulang dari parkiran kantor ke rumah ,, dengan senyuman ,, 🙂
alhamdulillah ,,

dah itu doank ,,

#tapi jadi syedih beneran karena babang kwetiaw dh ga juwalan lagi ,, auhuuhuhuhuhuhu

Continue reading

25.03.2020

.

gohead ,,, ??

sepertinya ,, gw mimpi ,, melihat banyak air ,, semacam banjir gituuu ,,, diiii ,,, rumah ,, entah rumah sapa ,, trush ada mobil ,, trush gw tiduran gt di atas airnya ,,, . kwkwkwk lupak lah ,, . ,,, entah lah ,, ga keinged skrg ,, kl dh full ke inged ,,, ntar diupdate ,,

anyway ,,,
bysaknya ,,, kalo gw mimpi ada air ,, bysaknya akan ada kesedihan di depan sanah ,, . Tapi somehow ,,, ada perasaan ,, go ahead ,, moved on ,, something like that ,,

hmmhh ,, di jalani ,, dalam taqwa ,,, insya allah ,, amiinn ,, 🙂

.

Nothing is coincidence ,,,

You know what ,,, many years ago ,,, maybe ,,, lessmore on 2012 ,, i started to use english version on my miley ,,, . Totally with purpose to increase my english language skill ,,, . The amazing one is ,,, after i wrote down ,, then i spoke one ,, . Yezh ,,, i read my own miley ,,, kekkekekekk ,,, .

on that time ,,, i just thought nor hv imagination that this skill will very useful ,, later ,, . and its true ,, !! ,, . On 2016 if am not wrong ,, we had IBP project that interact with Japanese team and bulek team ,,, that using english for communication ,,, for sure yezh ,,, . of course am not that good ,,, but not that bad also ,,, . alhamdulillah ,,, . Thus, now ,,, have a bulek bozh that dont want to use bahasa as communication language ,,, english one ,,, ! ,, .

evidently ,,, was ,, me a quite excited person yezh ,,, kekkekekekek ,,, . Mgkin ,,, cam ka serikme skrg ,,, hehehheheh ,,, . But now ,,, i dont like to speak english ,,, bete ajah ,,, kekekkek ,, . Apa lagi denger bozh gw ngomong yg memang selalu dalam bahasa inggris ,,, eneg ajah ,,, kekekkekeke ,, .

but ,, today ,,, i feel exciting ,, to continue my life ,, with spirit ,, passion ,,, . and somehow ,,, i thought left behind for this (*) ,, but its oke ,, it will manage after ,,, . its a life ,, single one ,, . I want to make it very worth ,,, 🙂

.

aypet ??

kind of aypeeettt ??? dah kek cam orang2 besar aji ajah ,,, wkwkwkkwkw ,,, . But this nb already accompany me during these times ,, #dirumahaja #wfh ,,, ahhahahah ,,, . Pun ,,, ga bisa wat yg cenggih2 ,, karena ga bisa jugak yg cenggih2 ,,, alhamdulillah for everything ,,

Continue reading


Life flies ,,,

.

tadituuu ,, sebelum olga ,,, just thought ,,, life flies ,,, my life flieess ,,, .
alhamdulillah i through many yearzh backward with good ,,, as much as i can do ,,, 🙂 ,, . toh , semuwa juga karena kehendakNya ,,, alhamdulillah ,,, .

many thoughts around in my head ,, and ummhh ,, its a ,,, fun ,, ahhahahhahaha ,,, . yah ,, ada sedih nya ,, ada senengnya ,, ada bahagiyaknya ,, ada beteknya ,, .

Di atas semuwa pikiran gweee ,, sekali lagi ,, gw ga kekurangan apa pun ,, . Iyaaaaaahhhh ,,, tw tauuu ,,, belom brkeluwarga ,,, . Bag ini ,, sometimes mang bikin sedih ,, . Tapiii entahlah ,, gw terush berbaik sangka ama diri gw dan Tuhan ,,, as natural ,, tanpa di paksakan ,, . Terush ,,, kapan gw nikahnya donk ,,, ??? kekkekekekek ,,, .

Bagi gw ,,, idup ,,, selama ga langgar Tuhan ,, dan terush mendekatkan diri pada Tuhan dalam taqwa ,, its a good life ,,, .

thus i thought more ,,, apa ujian idup gw ???
iyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh ,, blom kaweeeeennn ,, kwkwkwkkwkw ,,, . Materiiii ,,, nyaris ga menjadi beban ,,, . I can bought many things ,,, . di samping alhamdulillah keinganan gw akan duniyawik ga gede2 amad ,,, . Bahkan ,, di saat kk gw made me paid his loan ,, kurleb 100 juta ,,, , di saat serpizh mbem less more 42 juta ,,, gw ga merasa susah ,,, . Di otak gw ,, allah memampukan gw mmpunyai materi lebih ,, materi ini punya allah ,, ketika di ambil pun ,,, ya emang punya allah ,, mahu di apain donk ,,, .

#susah pas jaman gw bayar utang cc kk gw ,, karena ,,, more to attitude dy sih ,,, . Bayangpun ,, ga ada action yg jelas ,, , masangin adeknya ke debt collector ,,, . Ga jawab sms telpon or apa pun dr guwe ,, . Bahkan gw sampe harus ke rumahnya di depok ,, dan di bekasi ,,, . Dan nothing ,, !! allahu akbar ,, . Bayangpun ,, gw punya kk kek gitu ,, kwkwkkwkw ,,,

lalu ,, apa ujiyan gw ???
kadang sedikit ngeri sih ,, yg jadi bikin mikir ,, apa idup gw dah bener ??? apa ada yg salah ??? ko lempeng2 ajah idup ??? .
di saat spt ini ,, di saat gw ga punya jawaban pasti ,, ya yg gw lakuin tetep terush mndekatkan diri ke Tuhan ,,, .

semoga semuwa baik2 yezh ,,,
amiinn , 🙂

.
.
btw ,,,
while we ,, arraign our face to the duniyawik ,, we will interesting on it ,,, and akhirat ,,, feel so ,, far away ,,,
and if we are arraign our face to the akhirat ,,, duniyawik is not so interesting ,,,
its very natural isnt it ??
#alhamdulillah masih berasa manusiyak nya ,, wkkwkwkkw

then what is your choice ??? against time ???

Continue reading

prev posts