25
Sep

,, jiwa itu melayang layang ,,, seperti pesawat d angkasa ,,, ataw seperti peri di wonderland ,,, tapi tidak seperti kupu2 yang rapuh ,, jiwa itu kuwat ,,


25
Sep

#ga ada yang mo nemenin guwa apah ??? #kesiyan duduk ndirian ajah ,,, eaaaaaaaaaaaa ,,,

dsc_0176

Category: uMuM  Leave a Comment
25
Sep

sometimes ,,, i just dont understand with them ,,, who said they good person ,,, Instead ,,, they judge others ,,, wrong ,,, . I know ,, right and wrong ,, so grey  in this world with all our diversity  ,,, but we have standard ,,, right ,,, ??? .

Maybe ,,, no, of course ,,, everyone ,,, think ,, they are the right one ,,, including me ,,, . But ,,, of course from my side ,,,  rarely am not judging others wrong ,,, even it was wrong in my head ,,, but am not judging others ,,, . Maybe ,, when its already become absolute mistake ,, i will judge anyway ,,, .

even ,,, till now ,,, sometimes ,, i still confuse ,,, am i doing is right ??? of course in my perspective ,,, from Islam side ,,, . If am right ,, why my life ,,, just ,,, so “not good” ,,, ??? does aLLah ridho with me ,,, ??? with my life ,, ??? ,,, how do i know ?? How could i knew ??? . I dont know for sure ,,, right ,, ???? . I do realize ,,, i did many bad things ,,, sooooo baadd in my past ,,, but, am ,,, back ,,, try to get back at least ,,, . Now, in my standing point ,,, am i right ,,, ????

Yup ,,, all i can do ,, is ,, keep husnuzon to aLLah ,,, and do good things as much as i can ,,, . xixiixixix ,,, yes of course ,, i can make an exception ,,, xixiixixxi ,,, i just human being ,,, 🙂  🙂  🙂 ,,,

Category: minds corner  Tags:  One Comment
23
Sep

kapan hari yah ,,, mbem ikutan ngeworkshop ,, eaaaaaaaaaa ,,, alias nge bengkel wat claim insurance ,,, . Jadi kaca depan nya sedikit retak, karena kena batu pas di tol ,,, terush kiri kanan nya kan baret dikit gituh deh ,,, .

nah ,, last week ,, dah  balik dah tuh mbem ,,, . masa kan ,, there is detail of bill gituh ,,, and total cost more than 5 millons ,, eaaaaaaaa ,,, banyak bener yezh ,,, . And my sister said ,,, :: hah ?? mahal bener ,,, kalo bayar sendiri ,, mending juwal ajah tuh mobil ,,, . Guwe langsung bengong ,,, . Hix ,, tega benerrr ,,, mbem kuwh ,,, jangan di juwal ,,, ahuhuuhuhu ,,, .

tapi ,, dah lama ga jalan bareng mbem ,,, . Abis kalo ngantor bareng mbem ,,, ga bisa jalan jam 6an ,, xixiixixixi ,,, . wiken doank bareng mbem ,,,,

aman sampe akhir lah yezh mbem ,,, xixiixixi ,,, aminn ,,,

Category: uMuM  Leave a Comment

haaayyy ,,,, xixiixixi ,,, . Weeewww ,,,, friday night ,, and ummmhh ,,, as alwayzh ,,, xixixiixix ,,, . Hey ,,, the workshop already finished ,,, . I just realize that ,,, my day full of english language ,,, xixiixix ,,, . I understand what they said ,, but am so less of speak ,,, . in fact, in my head ,,, i told to my self ,,, why i hv to speak in english ,, ??? eaaaaaaaaaaa ,,, wkkwkwkwkwk ,,, . #mang otak gw sengklek yezh ,,, xiixixix ,,

apa hasilnya tuh workshop fi ??? eaaaaaaaaaaa ,,, wkkwkwkwkwk ,,, ya kalik gw mudeng ,,, . ini yang history dari workshop ,,, eaaaaaaaaaaa

workshopsepth

some people asked me ,,, “are you not tired with all of those course and workshop ??? ” ,,, . I said ,,, capek sih ,,, tapi ya bysa ajah ,,, . In my head ,,, it just ,,, said ,,, :: if you know what the meaning of capek for months ,,, xiixixixi ,,, . Lo capek untuk makan ,,, lo capek untuk berjalan ,,, badan lo rasa tidak bertulang ,,, rasa ga sanggup menyanggah punggung ,,, sesak ,,, . Ituh baru capek ,,, xixixiixiii ,,, . dan ga gw share ke orang2 ,, karena gw tau mereka akan judge gw :: lebay ,,, wkwkwkkwkw ,,, .

So ,,, Segini ?? di saat gw masih bisa melakukan banyak hal ??? pun muke gw ancur kek apaan ???? hmmhh ,,,  am so grateful ,,, xixiixixix ,, .  Capek ??? iyah ,,, tapi selama masih bisa bergerak dengan aman ,,, sudah membuwat gw bahagia dan bersemangat ,,, . #bahagia sesimple ituh bukan ??? ,,, xiixixiixixi ,,,

iri dengan mereka yang sehat ??? ahahhahahah ,,, . am not ,,, really ,,, . It just, i just said to my self ,, gw pernah kuwat ko ,,, ahahhahahahha ,,, . Guwe sangat menghargai perbedaan kok ,,, eaaaaaaaaaaaa ,,,,

Umhh ,,, maybe ,,, it just ,, i talk too much lately ,,, xixiixixi ,,, and maybe pique some people around ,,, hehehheh ,,, . Am really sorry for that ,,, . Padahal dah niat wat diem ,,, . Maybe its because ,,, i just so happy and exciting with the ending of workshop and am feel so healthy lately ,,, and i cant control my self ,,, xiixixixi .

but ,,, someway ,,, there are people that maybe disturb with my present ,,, . xxiixixix ,, . sapalah gw yezh ,,, artis bukan politikus bukan,,, manager bukan setap iye ,,, pinter kagag sengklek he eh ,, tajir kagag ngepas lebih #loh ??? ,,, wkwkkwkkwk  ,,, .

xixixiixi ,,, sapah lah guwe ,,, sapa lah guwe mo di iri in ???? ,,, sapalah gw ,,, ampe harus terganggu dengan adanya guwe ??? ,,, xixiixix ,,, . Guwe ,,, ga ada kepentingan gw di kaliyan ,,,  guwe ,,, hanyalah manusia penikmat waktu ,,, dan penikmat zaman ,,, yang menyerahkan sepenuhnya semua tentangkuwh ,,, pada kehendakNya ,,, 🙂 ,, insha aLLah ,,,

,,, its ,,, nice friday night ,,, 🙂 ,,, . and ,,, am happy ,,, 🙂 alhamdulillah ,,,