2017 ,,,

,,, 2017 will coming soon ,,, can not believe yezh ,,, !!! ,,, when i read socmed about 2017s resolution ,,, i just think one thing ,,, i wanna be ,,, alive ,,, 🙂 ,,,

#effect kebanyakan dosa ,,, takut mati ,,, huikzh ,,,


Continue reading

absurd ,,,

35 years live ,,, have enough times to see ,,,

  1. people ,,, have good sholat ,, i’tikaf ,,, but can be so brutal when get anger ,,, .
  2. People ,,, hv good sholat ,,, but have not tendency to aLLah swt ,,, .
  3. People ,,, not cover her body with syariah one ,,, but have tendency to aLLah swt ,,, .
  4. People ,, have good sholat ,, shaum ,,, even tahajud ,,, can hurt others that much ,,, .
  5. People ,, have very bad attitude for her self ,,, but good at shaum ,,,
  6. People ,,, have good education ,, but bad on attitude ,,,
  7. People ,, have not good sholat and have bad attitude ,,, #itu guuuwweee ,,, 🙁
  8. and so on ,,,

you know ,,, we are loose in A but good in B or C ,,, . We good in A, but loose in F or Z ,, . And so on ,,, . So many ,, many ,, and many ,,, diversity ,, between us ,,, . and you know ,,, no one can judge each others ,,, cant we ,, ?? .

Everything back to our heart ,,, and aLLah will count that ,,, . aLLah maha mengetahui ,,, yang nyata dan yang tersembunyi ,,, . Jadi peliharalah hati ,,, karena ,,, ah entah lah ,, so many many many ,,, absurd in this world ,,, .

Once again ,,, Dengan semuwa kemajemukan qt ,,  kepadaNya lah qt akan dihimpunkan kelak ,, karena ini bukan tentang aq, qm ,,, ataw duniya ,,, semuwa ini adalah tentang Nya ,,, . Mari pelihara hati ,, hanya untuk mencari ridho aLLah swt ,,, . Semoga niat dari hati ini lah ,, yang akan menyelamatkan qt kelak di akhirat ,,, . Bukan pemikiran cerdas qt ,, dan teknikal strategis qt ,,, 🙂

#aq berlindung kepada aLLah swt dari syetan yang terkutuk ,,, dari kesombongan diri akan duniya ,,, #pointing my self ,, indeed ,,,

 

Continue reading

, ,

TGIF ,,

another TGIF ,,, #lupak kapan #November i think ,,, #Logistic mah ikut2an ,, wkkwkwkw

ssd-log-nebeng

Continue reading

, ,

Minggoe ,,, 4Dec2016

 

baaakk ,,, what a cloudy sunday murNingzh ,,, xixiixixixi ,,, .

Duughh ,,, suwer deehh ,, ga apdet banged guwe ma duniya luwar ,,, gegara project enih ,,, . ya kalik ni project bener ,, keknya delay deh ,, .

Guwe dah ngikutin 3 project ( including this one ) selama di aji :: SAP, wms – ILS , dan enih ( SCM system ) ,, and this is the untidy project that i ever had ,,, xixixixiixix ,,, . Entah sapah dan kenapah ,,, . SAP ,, yg big project ajah (karena ini massive and use till ajiCo report ),, masalah pasti ada ,, tapi keselesein tuh ,,, . Nah eni ,, masalah baru bermunculan setiap new session ,,, xiixixixix ,, what ever lah yezh ,,, . Sing penting masih ada modus wat lembur ,, kwkwkwkkwk ,,, .

I want to be a smart person ,,, so much . even though ,,, i know what happen with smart people ,,, most of ,, have big trouble with that on other side ,,, #maybe ,,, . Capek jadi begok ,, di hina dina orang ajah ,, #effect project ga jelas neh keknya ,,, wkwkkwwk ,,, .

Last friday ,,, muslims in indonesia have ,,, a long march in jakarta ,,, Thousands of muslims ,,, !! ,, . Karena gw ,,, berhubungan dengan many educated peoples ,,, muslim and non muslim ,,, and they have differences thought bout 212 ( 2-12) marching ,,, bout ahok ,, bout pilkada ,,, . And its free to have their own opinion bout all of this ,,, . In my side ,,, it just about ,, “kecenderungan” ,,, . Data dah di depan mata ,, gimana otak mahu menetapkan kesimpulan atas itu semuwa ,,, #i think ,,, . Some times ,, we good at this point ,, some times is not in others ,,, . Its soooo ,,, human ,,, 🙂

212 marching ,, is like ,,, muslims wants to show ,,, their existence ,,, aLLah swt want to show to aLLah’s enemy ,,, what kind soldier that aLLah have ,,, . I think ,,, itu cukup membuwat takut lainnya ,,, . At least ,,, mereka tidak akan bertindak lebih ,, .

Hmmhh ,,, semoga Indonesia aman jaya sejahtera lahir bathin duniya akherat ,, selalu dalam lindungan aLLah SWT ,,, .. Masih banyak hambaNya ,,, yang bersujud dan mengagungkanNya ,,, di bumi Indonesia ini ,,, . Semoga aLLah SWT berkenan menjaga keutuhan bangsa ini ,, aamiinn ya aLLah ,,, 🙂

#o iya ,,, di saat semuwa manusia heboh akan 212 ,, gw ??? terkukung mtg di 3C ,, dengan project yang ga jelas ,,, #still di bahas yezh fi ,,,, ,,, wkwkwkkwkwkw ,,, ini buktinya ,,, #no pict is hoax ,,, wkwkkwkw

 

img_9706

what happen others yeeezzhh ,,, ?? ,,,  . Ummhh ,, udaaaah ,,, 1 year and half ,, since that thing came up i think ,, vomiting blood and when i got fever ,,, my sputum and snot also combine with blood ,,, loosing my weight ,,, ,,, . Buuutttt ,,, am still a live ,, xixiixixix ,,, alhamdulillah yeeezzh ,,, 🙂 ,,, .

Hhhh ,,, i dont want go to the doctor ,, bikozh ,, its just ,,, i dont want to make my mind that worried ,,, . gw juga ga mao ber suggesti ria ,,, hehhehehe ,,, . Guwe cuman pengen menikmati hidup guwe ,,, . So in my mind ,,, this condition is :: common ,, !! ,,, ahhahahahahah ,,, . In my  mind ,,, :: its because my body is just soooo drop ,,, thats all ,,, xixiixixi ,,,  . #kadang ada gunanya juga nih otak ,, wkkwkwkkwkwkw ,,, and now ,,, udah getting better ,, so much ,,, . Increase 2 – 3 Kgs ,,, war bysah ,,, !! . Plus ,, mbak weee ,,, she has just often DO at evening ,,, and bikozh she just kind ,, so she bought for all of us ( gank of 2nd fl ) ,,, xiixixixixi ,,, . even though i just ate a little ,,, its already fill up my stomach ,,, ahhahahah ,,, .  alhamdulillah yezh ,, 🙂 ,,,

thuuusss ,,, am still ,,, have to ,, be patient ,, with others ,,, hehhehehe ,,, . Sometimes ,,, or many times ,,, when people just act soooo “weird” and not make sense for me ,,, i just thinking direct to my self ,,, and make a question :: am i do like that also ?? being “weird” and burden others ,, ??? ,,, . Hmmpphh ,, entahlah ,,, .

Aq berlindung pada aLLah SWT ,, dari syetan yang terkutuk dan kesombongan ,,, aamiinn ya aLLah ,,,

Continue reading

, , , , ,

another dreamzh ,,,

 

mateeeekkk ,,,, last night ,, i hv a dream ,,, get marriage with out my father blessed ,,, . He is just agree ,,, but not coming in my wedding ,,, #artinya ga setuju ,, wkwkwkkwkw ,,, . dear my Lord ,,, apa lagi iniiihh ,,, ampun dah ,,, . Hafi ,,, hafii ,,, bisa ga sih idup sing lurus aeeee ,,, ga usah neko2 lage ,,, inged ,,, bisa cepet bisa lambat ketemu ma malekat maut ,,, masuk kubur ,,, . Kalo aneh2 ,, you know well what happen next ,, masya aLLah ,,, . Mending guwa matik hari gini dah ,,, dari pada harus idup aneh2 lagi ,,, ahuhuhuuhuhuh ,,, .

Tapi ,,, tapi ,, sekali lagi tapiiiiiiiiiiiiiiiiii ,,,, qt ga akan bisa “lulus” tanpa ujian bukan ,,, ??? . definitely ,,, indeed !! ,,, . Kalo emang dah lingkungan lo bagus ,,, kiri kanan atasan bawahan semuwanya orang alim ,, tinggaal ibadaah doank ,, masuk sorga dah ,,, #i wish i can choose this life ,,, i will choose this one ,,, . But its not in my life ,,, 🙂 ,,, . So lucky ,,, my environment ,, well, its not that religious ,, but still Okzh banged kok ,,, alhamdulillah ,,, 🙂

I  know ,, that is just ,,, a dream ,,, . Hope so much ,,, its just a dream !!!! ,,, .

 

Continue reading


prev posts